Smart Home ting


ved hjælp af

Shelly - Sonoff - Realink

Shelly

Siden 2016, hvor Alterco Robotics startede med sine Shelly produkter, har disse produkter været i en rivende udvikling.

Dette er især sket efter 2019 hvor de har solgt dele af firmaet fra, og har koncentreret sig om Internet of Things (IoT) og intelligente enheder.

Shelly serien omfatter et hav af Wi-Fi produkter lige fra den almindelig Shelly 1, der sammen med en almindelig Fuga afbryder,
gør et almindeligt lampeudtag smart, til en Shelly TRV der er en smart termostat der med adapter passer på en del Danfoss ventiler.

Shelly er fra Bulgarien, og kan købes derfra (Lev. ca. 14 dage) eller hos en dansk forhandler Proshop/Happii/Merlin, ComputerSalg og Dustin Home.Sonoff

ITEAD Intelligent Systems som laver Sonoff (Smart ON OFF) serien har også eksisteret i en årrække.

Sonoff serien omfatter er større serie af Zigbee, RF og Wi-Fi erheder med dertil hørende Bridges/Gateways imellem formaterne.

Den mest kendte er Sonoff Basic som er en ON/OFF smart kontakt. Nyeste enhed på stammen er Sonoff MINIr2 som kun er lidt større end Shelly 1.

Sonoff er kinesisk, og kan købes på Amazon og her i Danmark hos: MacKabler/FORSEJT og DKVOLT m.f.Reolink

Reolink laver næsten alle former for kamera overvågnings udstyr, og personlig finder disse bedre end de Fosscam.

Særligt deres Wi-Fi serie er prisbillig og for 500,- kr. og opefter kan man købe et 5MP med PTZ (Drej, vip og analog zoom).

Deres Mobil APP og Windows program er virker fortrinlig, og har mange indstillingsmuligheder.

Reolink er fra Hong Kong i Kina og kan købes hos Dustin Home, Specialkamera og naturligvis Proshop.Bemærk at disse sider ikke er designet for at være flotte men blot informativ!
Opdateret: 11.4.2022