Sonoff Basic

Smart Home Automatisering


med

Sonoff fra ITEAD i KinaSonoff RF Bridge
   Sonoff Basic - Wi-Fi afbryder
Sonoff RF - Wi-Fi og RF afbryder
Sonoff TH10 - Wi-Fi afbryder med sensor tilslutning
Sonoff POWR2 - Wi-Fi afbryder med watt måler
Sonoff 4CH R2 - Wi-Fi med 4 afbryder
Sonoff T1 - Wi-Fi væg afbryder
Sonoff S20 - Wi-Fi el-stik
Sonoff RF Bridge - Wi-Fi og RF
Sonoff T433 - RF væg afbryder (Batteri)
Sonoff PIR2 - RF PIR detektor (Batteri)
Sonoff DW1 - RF dør sensor (Batteri)
Sonoff RF REMOTE - RF 4 knap sender (Batteri)
I USA kalder man den for the 5 $ switch; men i det virkelige liv hedder den Sonoff Basic.

Navnet Sonoff skulle efter sigende stamme fra Smart ON/OFF, hvilket lyder nærliggende, men om det er korrekt ved jeg ikke.

Sonoff navnet dækker over en række Smart Home produkter, som kan tale sammen via Wi-Fi og/eller RF (Radio Frekvens). Varen er til kinesisk lavpris, og kvaliteten er rimelig.

Sonoff har Cloud server i Europa. Hvis den ikke virker (Opdatering m.v.) har man så lang responstid når man skal registrerer sin enhed.
Du kan lave tracert på Sonoffs DNS på IP adressen 119.29.29.29 - Jeg har 21 hop dertil: Schweiz, Holland, England, USA, Canada og til sidst Kina :-)
Når først alt er oprettet og man kan klare sig med lokalnetværket er der ingen problemer.

Det mindste kabinet (Sonoff Basic) har målene 88x38x23 mm. så den er absolut ikke velegnet til indbygning i danske underlag/murdåser. (Amerikanske er 51x102 mmm)
Sonoff har deres T1 serie, dette er en toutch kontakt til det Europæiske, Engelske og Amerikanske marked. De er alt for store til det danske FUGA elle OPUS sytstem!

Endelig kan de almindelig enheder heller ikke umiddelbar mulighed for at indgå i et instalationssystem, fordi de mangler den kontakt tilslutning som er på Shellys produkter; men Sonoff er yderst velegnet på forlænger ledninger.

Og dog - Sonoff 4CH Pro har 4 korrespodance relæer, så der kan laves en A eller B korrespodance i setopet, desværre viser softwaren kun om relæet er ON eller OFF :-)

Uploadet: 1.5.2019